0 - €0,00

FREE SHIPPING ON ORDERS OVER €125

Creative Design Stage

 • Posted on
Creative Design Stage

Let op: alleen voor Nederlandssprekenden, Dutch speakers only

 

Wat?

Ben jij gepassioneerd over fashion en beauty en houd je ervan om je creatieve ideeën te visualiseren d.m.v. design? Heb je hoge affiniteit met social media en zit jij hier het liefst 24/7 op @Negin_Mirsalehi en @gisou?

Wij zijn op zoek naar een zeer gemotiveerde en proactieve Creative Design Stagiair(e), per september 2020.

 

Over Gisou

Met meer dan 5,6 miljoen volgers is Negin Mirsalehi een van de meest toonaangevende online influencers wereldwijd. Ze inspireert haar volgers dagelijks met haar unieke en creatieve content, waarin ze haar passie voor mode, beauty en lifestyle deelt via Instagram en YouTube. In 2015 lanceerde Negin haar eigen haarverzorgingslijn genaamd Gisou, een luxueuze haarverzorgingslijn op basis van natuurlijke ingrediënten uit de Mirsalehi Bee Garden van haar familie. 

 

Gisou is een succesvolle start-up met een sterke focus op innovatie, branding, social media, sustainability en e-commerce. Wij verkopen onze producten internationaal en hebben mooie groeiambities.  Bij Gisou werk je in een open, creatieve werksfeer waar oog is voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

 

Wat ga je doen?

Als Creative Design stagiair(e) ben je deels verantwoordelijk voor de ontwikkelingen van nieuwe producten, marketing uitingen en andere design gerelateerde taken, zowel online als offline. Je zal nauw samenwerken met de Designer in research naar trends en ontwikkelingen die van toepassing kunnen zijn op Gisou. Door dit alles te overzien van concept naar uiteindelijke edit, help je het team bij het creëren van originele ideeën. Belangrijk binnen deze functie is dat je gevoel hebt voor mode/trends/de laatste ontwikkelingen en deze d.m.v. design / ideeën weet toe te passen binnen de identiteit van Gisou. Het in staat zijn van het verwerken van deze design ideeën in technische illustrator tekeningen is een pre. Je taken zullen voornamelijk rondom projecten voor Gisou draaien, maar ook het maken van bijvoorbeeld graphics/illustraties voor Negin Mirsalehi haar persoonlijke vlog zal voorkomen. 

 • Het spotten van aantrekkelijke designtrends op platformen zoals Instagram, Facebook en YouTube en het analyseren van deze content met vergelijkbare merken
 • Brainstormen met het team over de opkomende producten van Gisou en het supporten van de Designer met het product ontwerp
 • Productontwerpen uitwerken in illustrator
 • Het verzamelen van aantrekkelijke, pakkende en kwalitatieve visuele content van verschillende platformen en deze te vertalen tot exclusieve creatieve concepten en ontwerpen
 • Ondersteuning in het ontwerpen van o.a. Press Releases, Brand Decks, Moodboards en onze website.

 

Wie ben jij?

 • Je bent een HBO/WO student die een stage zoekt voor (bij voorkeur) minstens 5 maanden
 • Je bent goed bekend met Adobe CC en kan InDesign, Photoshop en Illustrator dromen
 • Belangrijk: je hebt oog voor esthetiek, fashion en beauty welke je over weet te brengen in designs en voorstellen
 • Je bent op de hoogte van de huidige trends op Instagram, YouTube, Facebook en Pinterest. Ook kan je relevante trends en ontwikkelingen voor Gisou herkennen en deze naadloos toepassen binnen de identiteit van Gisou
 • Je hebt oog voor detail en werkt zeer georganiseerd en gestructureerd
 • Je bent vindingrijk, neemt initiatief en kunt makkelijk zelfstandig werken
 • Je bent proactief, hands-on, detail georiënteerd, probleemoplossend en extreem georganiseerd

 

Welke periode?

Vanaf september 2020, fulltime voor een periode van minimaal 5 maanden.

 

Heb je interesse?

Deze stageplek biedt een unieke kans om een substantiële bijdrage te leveren aan de internationale ontwikkeling en succes van Gisou. We bieden je een veelzijdige stage aan met een vaste begeleider en met veel verantwoordelijkheid waarbij er veel ruimte is om te leren.

 

Je maakt deel uit van een jong, enthousiast en dynamisch team, met een gezellige informele werksfeer, elke dag een uitgebreide lunch en regelmatig leuke teamactiviteiten.

 

Ben je enthousiast over deze stage? Stuur dan je sollicitatie met je motivatie en CV naar j[email protected] t.a.v. Simone Baltink.